Image Alt

Heleen Roux

Diëtiste, personal trainer en sportverzorger Heleen heeft een positieve, energieke en leergierige ingesteldheid in het werkveld. Graag helpt ze jou op weg naar de versie die jijzelf graag wilt zien.

Al van jongs af is ze gefascineerd door voeding, daaruit kan ze dan ook zeggen dat dit ook een echte passie is geworden. Al snel had ze door dat diëtiste worden de meest logische keuze was. Als levensgenieter passen strenge diëten of verboden voedsel niet bij haar visie, maar gaat ze op zoek naar de diepere oorzaken van bepaalde gezondheidsklachten om je lichaam terug in balans te brengen.

Ze gelooft in een holistische aanpak waarbij jij als persoon centraal staat en waarbij ze de nodige aandacht besteed aan je mindset en gewoontes. Stap voor stap worden de noden in kaart gebracht en werkt ze met veel enthousiasme concrete en haalbare doelen uit.

Daarnaast hecht zo ook veel belang aan bewegen en ziet dit samen met voeding als twee peilers die elkaar aanvullen. Als personal trainer wil ze dan ook graag mensen op een plezierige manier aan hun lichaam laten werken om de doelen te bereiken.

Daarnaast is ze sinds kort actief bij Kine-Osteo Roux. Hier staat ze in voor de begeleiding met ‘functionele sportspecifieke oefentherapie na revalidatie’ bij sporters.

Bijkomstig functioneert ze ook als sportverzorger bij de de 2de provinciale voetbalploeg HIH Hoepertingen.

Close

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Pellentesque vitae nunc ut
dolor sagittis euismod eget sit amet erat.
Mauris porta. Lorem ipsum dolor.

Working hours

Monday – Friday:
07:00 – 21:00

Saturday:
07:00 – 16:00

Sunday Closed

Our socials
About