Image Alt

It’s not a diet, but it’s a lifestyle

Voedingsadvies

Bij het het concept van Balance to Move kan je ook terecht voor voedingsadvies op maat. Er wordt begeleiding en wetenschappelijk advies aan de patiënten meegegeven die een dieet volgen. De dieetadviezen van de arts worden omgezet in adviezen die rekening houden met uw eet- en leefgewoontes om zo te kunnen genieten van een gezond lichaam. Of kom jij op eigen houtje met de vraag voor voedingsbegeleiding, dan staan wij zeker open voor jou.

Heleen Roux

Waarmee kan ik je helpen?

01

Gewicht aankomen of verliezen?

Zou jij graag op een gezonde en efficiënte manier willen aankomen in gewicht? Of zou jij graag gewicht verliezen en voel je dat je hierbij een duwtje in de rug nodig hebt. Dan help ik jou graag verder in het behalen van jouw doelen.

02

Sportvoeding

Ben je een professionele sporter of recreant? Wil jij graag weten wat je voor, tijdens of na je sportprestatie eet? Hoe bekom je een betere opbouw van je spiermassa of vraag jij je af hoe je een duurtraining kan volhouden? Op al deze vragen geef ik je graag een aangepast advies met begeleiding.

03

Verstoorde bloedwaarden

Is er bij jouw een verstoorde bloedsuikerspiegel, insulineresistentie of diabetes type 1 of 2 vastgesteld? Is er spraken van een verhoogde cholesterol of zijn jouw triglyceridenwaarden verstoord? Na bloedafname bij je arts, kijken we samen verder om de bloedwaarden via een beter voedingspatroon opnieuw in balans te brengen.

04

Voedselallergieën en intoleranties

Heb jij te maken met een intolerantie van gluten of lactose? Of kamp jij met een allergie van noten, melk of een tal van andere? Ik help je graag te ontdekken welke voedingsmiddelen nog in jouw voedingspatroon passen zonder klachten te blijven ervaren.

05

Hoge of lage bloeddruk

Heb jij last van een te hoge of te lage bloeddruk? Samen gaan we op zoek naar de oorzaak van jouw klachten ten gevolgen van hyper-/hypotensie. Voeding speelt hierin vaak een grote rol.

06

Maaglast en - darmproblematiek

Kamp jij met reflux of met pijn aan je maag? Heb jij te maken met het prikkelbare darmsyndroom of je darmen over het algemeen. Dan help ik jou graag jouw voedingspatroon aan te passen voor een optimale darm- en maagrust.

Wat kost het?

Voedingsadvies

Intake gesprek (45 – 60 minuten): € 45,00
Vervolgafspraak (30 minuten): € 35,00
Opvolggesprekken (20 – 30 minuten): € 25,00

TIP: Pakket gezond

4 voedingsadvies consultaties + 10 beurtenkaart small group training
€ 200,00

Heb je interesse of wil je meer informatie?

Heb je graag meer info over tarieven, terugbetaling en of je met jouw probleem bij mij terecht kunt?

Neem contact op via 0494 42 35 08 of info@balancetomove.be

Op zoek naar gezonde recepten?

Bij ons kan je terecht voor ...

Bikefitting
Houdings- en bewegingsanalyse
Functional training
Sportmassages en tapings
Voedingsadvies
Afslanken
Close

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Pellentesque vitae nunc ut
dolor sagittis euismod eget sit amet erat.
Mauris porta. Lorem ipsum dolor.

Working hours

Monday – Friday:
07:00 – 21:00

Saturday:
07:00 – 16:00

Sunday Closed

Our socials
About