Image Alt

Jo Roux

Als oprichter van “Balance to Move” en zaakvoerder bij “Kine-Osteo Roux” volgde hij verschillende opleidingen. Hierdoor ontstond een specifieke werkmethode en visie van onderzoek, begeleiding en behandeling. Vanuit dit perspectief is zijn passie voor een andere aanpak bij “Balance to Move” tot uiting gekomen.

Op zoek gaan naar “de oorzaak” van klachten bij (niet-) sporters zoals o.a. wandelaars, lopers en wielrenners blijft zijn grootste uitdaging!
Met de verschillende specialisaties, in een loopbaan van momenteel 28 jaar, biedt Jo de mogelijkheid aan om een zo goed mogelijke objectieve screening en behandeling met een optimaal realistisch resultaat te bereiken.

“Bikefitting” op maat om de juiste houding van de wielrenner op de fiets te bekomen alsook de afstelling van schoenplaatjes met drukmetingen zijn het stokpaardje voor hem in deze materie.

“Houdings- en ganganalyse” als 2de mogelijkheid om de juiste begeleiding en aanpak van klachtenpatronen te optimaliseren.
Vanuit de leuze “meten is weten” en “eerst balanceren om beter te kunnen bewegen” heb je alvast een eerste stap gezet om beter en klachtenvrij te gaan bewegen.

Vanuit een “holistische visie” dmv toepassingen uit de osteopathie en spierkettingen (Methode Busquet) kan hij je verder helpen met een craniale-, viscerale en structurele behandeling.

Close

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Pellentesque vitae nunc ut
dolor sagittis euismod eget sit amet erat.
Mauris porta. Lorem ipsum dolor.

Working hours

Monday – Friday:
07:00 – 21:00

Saturday:
07:00 – 16:00

Sunday Closed

Our socials
About